Állítja, párja nem lépett félre – nem is nagyon tudott volna, hisz a home office miatt a nap túlnyomó részét együtt töltik.


Tanácsot kért az interneten egy 20 éves férfi, mert párja teherbe esett – ez még nem lenne annyira szokatlan eset, csakhogy a mélyen vallásos fiatal azt állítja, sosem feküdtek le egymással, abban pedig biztos, hogy társa nem csalta meg – írja a brit Mirror.

A férfi a Redditen kérdezett rá a lehetséges okokra. 19 éves barátnőjével már három éve együtt vannak, de vallásos családi hátterük miatt úgy döntöttek, egyelőre nem fekszenek le egymással. Ha pedig megteszik, akkor sem a szülői házban szeretnék, ahol jelenleg is laknak.

A nő az utóbbi időben rosszul volt, és szemmel láthatóan néhány kilót is felszedett. Mikor hányingerre is panaszkodott, párja annak ellenére vett neki terhességi tesztet, hogy meg volt győződve arról, hogy a terhesség kizárt.

A nő azonban továbbra is azt állítja, kizárt, hogy állapotos legyen, hiszen még szűz. A férfi pedig teljesen tanácstalan, hiszen váltig állítja, hogy barátnője nem feküdt le sem vele, sem mással. Ahogy a Redditen írta, nehezen is tudta volna megtenni, hisz mindketten otthonról dolgoznak, a nap legnagyobb részében együtt vannak.

A hozzászólok többsége szerint két lehetőség van: a nő kiosont éjszaka, vagy valaki a házon belül ejtette teherbe. A jobb indulatú feltételezések szerint bedrogozhatták, így úgy ejthették teherbe, hogy nem is tudott róla. Egy kommentelő pedig azt javasolta: várják meg az orvosi szakvéleményt, mert több terhességi teszt is produkálhat fals pozitív eredményt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!