Összeszedtük a főváros legjobb kiülős helyeit, ahol nem mellékesen még a focimeccseket is nézheted a haverokkal.

2024. június 14-én 21 órakor a Németország-Skócia mérkőzéssel kezdődik Münchenben a 17. labdarúgó Európa-bajnokság, amely július 14-én a berlini Olimpiai Stadionban fejeződik be. A magyar válogatott sorozatban harmadszor lesz ott az Európa-bajnokság 24 csapatos mezőnyében, Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai ráadásul a selejtezőcsoportjukat megnyerve - az 1986-os világbajnokság óta először egyenes ágon - jutottak ki a tornára. A tavaly december elején rendezett sorsoláson az A csoportba került a magyar nemzeti tizenegy, mégpedig a házigazda Németország, valamint Skócia és Svájc társaságában.

A magyarok június 15-én kezdenek, akkor Kölnben a svájciakkal játszanak, majd június 19-én következik a németek elleni meccs Stuttgartban, ahol aztán június 23-án a skótokkal találkozik a válogatott. Budapesten több helyen is szerveznek meccsnézéseket, ahol nagy kivetítőkön szurkolhatunk a csapatnak. Mutatjuk a legjobb szabadtéri meccsnézős helyeket!

Új Budai Parkszínpad

Újbuda szívében, méghozzá a Feneketlen-tó szomszédságában 900 férőhellyel várja a szurkolni vágyókat a Budai Parkszínpad. A hangulat és az óriási 5x3 méteres LED-fal garantált, ahogy a finom italok mellett a BelFrit kínálatára építve, a streetfood rajongók igazi paradicsoma várja az ínyenceket.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!