Zsoltot október végén késelték halálra Arizónában, a testét január elején helyezték végső nyugalomra Magyarországon.


Szűk családi körben, egy plüssfigurával helyezték örök nyugalomra Bagdy Emőke fiát, akit október végén gyilkoltak meg az Egyesült Államokban - írja a Blikk. Császár Zsoltot Magyarországon helyezték végső nyugalomra.

Az 53 éves férfit az Arizona államban található Phoenix városában gyilkolta meg a 18 éves Yaalijah E. Jackson október 21-én. A férfi azzal védekezett a történtek után, hogy összeveszett a zuhanyzóból kilépő Zsolttal azon, hogy az bent hagyta a holmijait a fürdőszobában. Ő pedig megijedt, hogy rá akar támadni, ezért késelte halálra védekezésből a nála amúgy 30 centivel alacsonyabb, jámbor természetűnek ismert férfit.

Zsolt január 2-i temetéséről az ikertestvére adott hírt, és külön kiemelte, hogy a hamvai mellé helyezték az „Egér a Marson” című mese címszereplőjének plüss figuráját is.

- írta a bejegyzésében Császár-Nagy Noémi.

Korábban a pesterzsébeti református templomban tartottak egy búcsú istentisztelet, ahova a közeli barátokat, ismerősöket is meghívta a család. Ezen a megemlékezésen mondott néhány gondolatot Szenes Andrea műsorvezető is, akivel Zsolt régóta szoros barátságot ápolt.

- mondta a Blikknek Szenes Andrea.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!