A rapper nagy energiákkal támadta az üzletembert, komoly ütések is elcsattantak, de végül a második menetben elfogyott a lendülete.


A Sztárbox vasárnapi utolsó meccsén Curtis és Szegedi Fecsó lépett a ringbe.

Szegedi Fecsó üzletember az életben kemény, de ebből keveset látnak ez emberek. Szeret sportolni és most is remek formában van. Azt azonban nem szereti, hogy 43 évesen nehezebben regenerálódik már. Komolyan készült erre a mérkőzésre is.

Curtis élete nem mindenben alakult úgy, ahogy szerette volna. Bár több műsorban is sikeresen szerepelt, most mégis nehéz volt a felkészülés. A túlsúlya is hátráltatta és fájdamai is voltak. A pérja nem örült ennek a kihívásnak, mert nincs túl jó állóképessége, és már így is elég zizi - írja az RTL.hu.

Az első menetben azonnal kőkemény csatűt vívott a két nehézsúlyú. Volt, hogy a bírónak kellett Curtist "leszednie" Fecsóról. A második menetben is a rapper volt a keményebb, támadóbb, de kezdett fogyni a lendülete. A menet végén megcsúszott, kapott egy nagy ütést is. Mikor a bíró rászámolt, alig tudott felállni, így végül kiütéssel nyert az üzletember.

Fecsó a meccsről azt mondta: óriási pofonokat kapott, de a védett ütések is fájtak. Az üzletember születendő kisfiának ajánlotta a győzelmet, aki már a harmadik gyermeke lesz.

VIDEÓ: A mérkőzésről


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!