Az üzletember lendületesen kezdett, Kokó szerint az első menetet el is vihette. Aztán jött egy jól irányzott jobbegyenes Brasch Bencétől.


Brasch Bence a második menetben kiütötte Szegedi Fecsót a Sztárbox vasárnapi elődöntőjében. Az üzletember nagyon lendületes volt, de aztán csúnyán belenézett egy jobbegyenesbe.

Bár a tévénézők és az rtl.hu olvasói is a színészt tartották esélyesebbnek a győzelemre, Fecsó ezzel láthatóan nem foglalkozott, és

A műsor szakmai supervisora, Kovács Kokó István szerint az első menetet talán még el is vihette a vehemensen küzdő üzletember. Fecsó a második menetben sem vett vissza a tempóból, Brasch Bence azonban ügyesen kitért a támadások elől, és közben még egy-két ütést is kiosztott ellenfelének. A menet utolsó egy percében pedig Fecsót eltalálta egy jobbegyenessel. Ettől a üzletember meg is tántordott, így a kombináció többi ütésére már nem is igazán volt szükség.

A mérkőzés után azonban Brasch nem volt teljesen elégedett a teljesítményével. Mint mondta: szerette volna jobban kiszolgálni a közönséget, de úgy érzi, sokat tanult ebből a meccsből és az elsőből is, a kettő kombinációja pedig bomba lesz a döntőben.

A mérkőzést ITT tudod megnézni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!