A megtört édesanya szívszorító soraiban ír arról is, milyen nehézségekkel kell most szembenéznie.


Ahogy arról hétvégén beszámoltunk, mindössze 25 éves korában meghalt Bertók Kriszti modell, fotós, a Bánkitó fesztiválfotós csapatának oszlopos tagja. Akkor a népszerű fesztivál így búcsúzott tőle: „Kriszti csodálatos, szelíd, végtelenül kedves ember volt, mindemellett Magyarország egyik legjobb fesztivál- és bulifotósa. Mindannyian, akik ismertük, mérhetetlenül le vagyunk sújtva. A pillanatok, amiket meglátott és megörökített, valójában őt is halhatatlanná tették. Örökké velünk lesz a képein keresztül”.

A fiatal fotós édesanyja a Facebookon szívszorító sorokat írt lányáról és a saját gyászáról:

„Rengetegen írtok, hogy mi történt, miben tudtok segíteni.. De nincs erőm visszaírni, csak azoknak felelek akikkel szoros kötelék van, de van, hogy nekik sem. Olyan tragédiát élünk át, amit egyetlen embernek, de még állatnak sem lenne szabad soha átélnie. Fogalmam sincs, hogy kell élni ezután! Nem is biztos, hogy akar egyáltalán az ember élni…de a szerettei miatt muszáj!

Krisztina arról is ír, hogy nincs könnyű anyagi helyzetben: „A táppénzem 50 ezer Ft. Gondoskodnom kell a fiamról , befizetni a hitelt, 2 lakás számláját.. enni venni, terápiát finanszírozni.. stb… Rengetegen írtátok, hogy legalább ebben had segítsetek. Nem kérek senkitől semmit, csak igyekszem valahogy túlélni. Bogi és Lóri miatt küzdenem kell most a saját magam érzéseivel, gondolataival” – sorolja a nehézségeit.

Ír arról is, hogy tragikusan fiatalon elhunyt lánya önként választotta a halált:

„Ezt itt hagyom azoknak ,akik kérték, vagy megtehetik ezt a fajta segítséget: OTP:11773384-08067043” – fejezi be posztját a megtört édesanya.

(via Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!