Thor Björnsson gyereke a terhesség 21. hetében született, de nem sokkal később leállt a szíve. A színész egy képet is megosztott az elhunyt csecsemőről.


Pénteken tudatta rajongóival Hafþór Júlíus Björnsson, művésznevén Thor Björnsson, hogy nem sokkal születése után elhunyt kislánya.

Az izlandi származású színész és felesége második gyerekét várta, akinek azonban születése után nem sokkal megállt a szíve, az orvosok pedig már nem tudták újraéleszteni.

Az erősemberből lett színész az Instagramon közölte, hogy lánya 21 és fél hetes korában jött a világra, Grace Morgan Hafthorsdottir néven. A születés után azonban a kicsi mozgása látványosan lecsökkent, majd a szívverése is leállt.

– írta szívszorító posztjában Björnsson, aki egy képet is megosztott az elhunyt csecsemőről.

Hozzátette azt is, hogy lánya „nagyon gyönyörű, szőke szempillákkal és szemöldökkel, és egy kis mosollyal” jött világra.

A 35 éves, 2 méter 6 centi magas Thor Björnsson erősemberként is kosárlabdázóként is sport, mielőtt a színészet felé fordult a karrierje. A Trónok harcában Ser Gregor Clegane szerepében vált ismertté. Ő volt egyébként a harmadik színész, aki megformálta a karaktert. Azóta Az Északi című látványos sorozatban tűnt fel Thórfinnr Tooth-Gnasher szerepében.

Kelsey Henson (@kelc33) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!