A színész korábban nem akart kemoterápiát, de ma már belátja, hogy állapotára jelenleg nincs megoldás.


Ahogy arról korábban írtunk, rákkal küzd az ország egyik legnépszerűbb színésze és magyar szinkronhangja, Reviczky Gábor. A Kossuth-díjas színész szervezetében prosztatadaganatot azonosítottak, de ő úgy döntött: kemoterápia nélkül szeretne szembenézni a gyilkos kórral.

Sajnos az élet és a betegség közbeszólt: már a színész sem tagadja meg a nagy megpróbáltatásokkal járó kezelést,

Az első körben hat kezelést írtak ki neki, ebből hármon már túl van, és a körülményekhez képest jól viseli – írta meg a Blikk.

A lap arról is beszámolt, hogy a Nemzet Művésze árulja 6+1 szobás, háromszintes, több mint kétszáz négyzetméteres otthonát – nem kevesebb, mint 159 millió forintért. Erről a lapnak úgy nyilatkozott: „Nagy a korkülönbség köztem és a feleségem között, ezért valószínű, hogy én fogok előbb elmenni. Ő azután biztosan eladta volna ezt a helyet, de úgy gondoltuk, jobb ennek elébe menni, és addig rendezni ezt a dolgot, amíg élek. Bevallom, nem könnyű hetvennégy évesen egy ilyen döntést meghozni, néhány hétig gondolkodtam, mielőtt belementem, mert egyébként nagyon szeretek itt élni”.

Beszélt ugyanakkor betegségéről és az arra adott kezelés módjáról is:

Ugyanakkor pozitívum, hogy Reviczky Gábor munkabírása nem csökkent: a kezelések mellett is folyamatosan, a régi lendülettel dolgozik.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!