Claudia Anderson a férjével együtt először azt hitte, hogy egy döglött hal okozza a bűzt. Aztán az interneten kutakodva rájött a valódi problémára.


A 26 éves Claudia Anderson a férjével együtt pár héten át azt vette észre mindig, amikor belépett a hálószobába, hogy valami nagyon bűzlik. A nő a TikTokon mesélte él a történetét.

A 24.hu cikke szerint először azt hitték, hogy egy döglött hal miatt van ilyen büdös, de mivel nem vásároltak mostanában semmilyen halat, egyszerűen nem tudtak rájönni a szörnyű szag okára.

A fiatal nő aztán rákeresett az interneten, és kiderült, hogy potenciálisan veszélyes elektromos hiba állhat az egész mögött, amiből akár elektromos tűz is kialakulhat.

Végül aztán kiderült, hogy mi állt a konkrét szag oka: a fürdőszoba melletti kapcsoló mögött az egyik vezetékről valahogy lejött a szigetelés és a környező műanyagot olvasztotta már. Ezért volt ilyen büdös.

@mrsclaudiaanderson Fishy smell in your bedroom? CALL AN ELECTRICIAN!!! #fishysmell #fishysmellinbedroom #electrician #sparky #callanelectrician #firehazard #electricalemergency #bedroom #bedroommakeover #ensuite #fire #firesafety ♬ original sound - Claudia Anderson


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!