Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mi, emberek olyan sok mindenben különbözünk. Különbözünk szokásainkban, életvitelünkben, személyiségünkben és még a végtelenségig sorolhatnánk. Mindenki egy-egy leutánozhatatlan személyiség, és olyan apró dolgok is egyedivé tehetnek bennünket, amire nem is gondolnánk.

Tegyük is próbára: gondolkodás nélkül gyorsan szorítsd ökölbe a kezed. Most hagyd így, vizsgáld meg és a következőkben máris olvashatod, hogy milyen vonásokkal, személyiségjegyekkel rendelkezel.

1. Hüvelykujj a mutatóujj felett

Ezt gondolják rólad az emberek: Szeretsz képzeletbeli történeteket generálni a fejedben, mivel nagyon erős képzelőerővel rendelkezel. Döntéseidet megfontoltan hozod meg, mert figyelmed minden részletre kiterjed. Általában sok ember vesz ködül, mivel nagyszerű kisugárzással rendelkezel és a páratlan humorérzéked egyenesen magával ragadó. Olykor makacs és türelmetlen vagy, de ezt a környezeted elfogadja.

Ilyen az igazi éned: Olyan emberekhez vonzódsz, akik őszinték, kedvesek, mivel ez a két tulajdonság számodra kulcsfontosságú. Sosem döntesz csak a saját érdekeid szerint, mindig próbálod tiszteletben tartani mások szempontjait is. A nagyfokú odaadásodat pedig gyakran ki is használják, ezért óvatosabban kellene az emberekhez viszonyulnod, és minél hamarább rá kellene jöjj, hogy kik az igazi barátok.

Szerelmi életed: Nem erőlteted túlzottan a szerelmi életedben történő dolgokat, sőt még olykor meg is ijedsz, ha valami alakulóban van. De hidd el, egyszer rátalálsz arra az emberre, aki őszintén fog szeretni és onnantól te is másként fogod látni a világot.

2. Hüvelykujj az ujjak mellett

Ezt gondolják rólad az emberek: A magabiztosságod a legelső dolog, ami az embereknek feltűnik, de ez nem feltétlen rossz dolog. A környezeted szereti a magával ragadó stílusod és elismerik a tehetséged. Sokan irigyelnek a rátermettséged és pozitivitásod miatt.

Ilyen az igazi éned: Erős önbizalmad ellenére kényesen kerülöd az olyan helyzeteket, ahol potenciálisan sérülhet a lelked. Mivel igen erős falat húztál magad köré, ezért megrémít a gondolat, hogy valaki lerombolhatja azt s így sebezhetővé válsz. Nagyon magasak az elvárásaid önmagaddal szemben, és nem szeretsz kockázatokat vállalni.

Szerelmi életed: Nagyon nehezedre esik megnyílni az emberek előtt, mert folyamatosan attól rettegsz, hogy valaki fájdalmat okoz neked. Talán a múltbéli negatív élményeid lehetnek ennek a hátterében, de meg kell tanulnod elengedni a dolgokat. Tanulj meg megbocsájtani és ha sikerül, sokkal lazábban fog menni minden.

3. Hüvelykujj az ujjak szorításában

Ezt gondolják rólad az emberek: Annyira lelkes vagy minden iránt, ami körbevesz, ezért is kedvelnek annyira az emberek. A kreativitásod és intelligenciád könnyeddé teszi számodra az életet, és a körülötted lévők csak bámulják, hogy milyen innovatív módon közelítesz meg egy-egy problémát. Jelenléted nyugtatólak hat mindenkire, mert sugárzik rólad az összeszedettség és a higgadtság.

Ilyen az igazi éned: Rendkívül odafigyelsz arra, hogy még véletlenül se bánts meg másokat. Véleményedet inkább magadba fojtod, mintsem egy rossz szót is szólj valakinek. Csak azok előtt mered felvállalni a valódi véleményedet, akik nagyon közel állnak hozzád, és tudod, hogy meglátásoddal meg sérted meg őket.

Szerelmi életed: A szerelem terén nem igazán veszel semmit sem véresen komolyra, ezért kapcsolataid általában lazák és kiegyensúlyozottak. A baj ott kezdődik, hogy mivel nem szeretsz másokat megbántani, ezért adott esetben képes vagy egy olyan kapcsolatban is benne maradni, amiben már rég nem érzed jól magad, csak azért, hogy a másikat meg ne bántsd. Nem baj az, ha kerülöd a drámákat, csak ne kényszerítsd magad olyan élethelyzetekbe, amelyek az érzelmi egészséged kárára mehetnek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!