Olyan dolgot kotyoghatott ki a színésznő barátnőjéről, amit a csatorna (és a nézők) valószínűleg nem akartak hallani. Mindenesetre az interjú nem elérhető az RTL honlapján.


Szorcsik Viki volt az egyik legutóbbi kieső Az Árulók műsorában, és nem más, mint Dér Heni „mérgezése” miatt kellett távoznia. Az énekesnő nyilvános merényletet hajtott végre Viki ellen, de hiába próbálta az ártatlanoknak elmagyarázni, mennyire gyanúsnak találta barátnője viselkedését, a kerekasztal-beszélgetés során senki sem szavazott Heni ellen.

Az RTL népszerű taktikai realityje, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban idén ősszel tért vissza, és már most komoly fordulatokkal borzolja a kedélyeket. A sztárcsapatban olyan nevek bukkantak fel, mint Erős Antónia, Hevér Gábor, Lakatos László és Dér Heni, akik az árulók szerepében próbálják megtéveszteni a többieket. Legutóbb Heni „mérgezte meg” Szorcsik Vikit, amikor átnyújtott neki egy almát, majd egy bibliai idézettel nyomatékosította a nyilvános kivégzést.

Az epizód végén azonban nem Heni, hanem Bereczki Zoltán került szorult helyzetbe Erős Antóniával szemben, és végül Bereczkinek kellett távoznia ártatlanként. Viki hiába osztotta meg a többiekkel Heni furcsa álmát és a gyanúját, Heni neve valahogy mégsem merült fel a kiszavazásnál.

A botrány azonban nem ért véget itt. Szorcsik Viki az RTL Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol élő adásban sikerült elszólnia magát.

Még a műsorvezetők, Peller Anna és Peller Mariann is lefagytak egy pillanatra, az RTL pedig azóta sem tette közzé a beszélgetést online, hogy megóvják a műsort a túl korai leleplezéstől.

Így tehát kiderült, hogy Dér Heni napjai meg vannak számlálva a show-ban, és hamarosan követi barátnőjét a kiesők közé. Hogy pontosan mikor kerül sor Heni távozására, azt a következő részekből tudjuk meg, de az biztos, hogy a nézők alaposan kiakadtak Viki elszólásán.

– írta az egyik felháborodott néző a műsor Facebook-csoportjában.

„Durva spoiler volt... Csodálkoznék, ha nem lenne következménye” – tette hozzá egy másik kommentelő, akit.

Az RTL csak annyit kommentált a bakira, hogy „minden kiderül majd a műsorból”.

via Promotions


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!