A Liverpool is hivatalos közleményben reagált a meg nem adott gólra. Azt írták, hogy nem kielégítő számukra, hogy nem hagytak elég időt a döntés helyes meghozatalára és hogy utólag sem javították a hibát.


Szombaton a Tottenham-Liverpool meccs első félidejében Luis Díaz emberhátrányban is vezetést szerzett a Liverpoolnak a Tottenham ellen, a játékvezető azonban les miatt érvénytelenítette a találatot.

A PGMOL (az angol profi bírói szervezet) mérkőzés követően elismerte, hogy emberi tévedés történt, és szabályos góltól fosztották meg a vendégeket.

Szoboszlai Dominik is megszólalt az ügyben, aki szintén nem volt megelégedve azzal, hogy a PGMOL beismerte hibáját.

- írta a magyar játékos az Instagram-oldalán.

A post shared by Szoboszlai Dominik (@szoboszlaidominik)

A Liverpool FC pedig hivatalos közleményben reagált a bíró hibára.

„A Liverpool FC tudomásul vette, hogy a PGMOL elismerte hibáit. Nyilvánvaló, hogy a szabályok helyes alkalmazása nem történt meg, ezzel alá lett ásva a sport átláthatósága. Elfogadjuk, hogy a játékvezetőkre nagy nyomás helyezedik, de a VAR állítólag ennek enyhítésére, nem pedig súlyosbítására szolgál. Nem kielégítő számunkra, hogy nem hagytak elég időt a döntés helyes meghozatalára és hogy utólag sem javították a hibát.

Megvizsgáljuk a rendelkezésünkre álló lehetőségeket, tekintettel arra, hogy a problémát szükséges magasabb szinten kezelni és megoldást találni”

- fogalmaztak a közleményben.

(via Goal.com)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!