Durva fotókat osztott meg a hátáról az interneten Eve Hewitson-Cross, akit tavaly márciusban egy parkban féltékenységből megkéselt a legjobb barátnője, írja a Metro.

Az akkor 16 éves legjobb barátnő ugyanis azt hitte, hogy Eve el akarja csábítani a pasiját. A parkban éppen a barátaira várakozó lánynak a döfésektől kilyukadt a tüdeje, kisebb csoda, hogy nem halt bele a támadásba.

A féltékeny tini az ügyészek szerint a nadrágszíjába rejtett egy hatalmas konyhai kést, majd a parkba érve a fejénél fogva a földre teperte Eve-et, és többször hátba szúrta.

A teljesen becsavarodott lányt végül a pasija, vagyis pont az a fiú szedte le a földön fekvő áldozatról, aki miatt az egész jelenet kipattant.

A késelő lány a napokban mentálhigiéniás okok és a koronavírus-járvány jogrendszerre gyakorolt hatása miatt végül elkerülte a börtönt. Így sem ússza meg olcsón: a fiatal lányt kétéves rehabilitációra küldték, 10 év távoltartást rendeltek el esetében a megkéselt barátnőjével szemben, három hónapig nyomkövetőt kell viselnie a bokáján, amit szigorúan ellenőrizni is fognak, valamint részt kell vennie a késelők számára kialakított programban is.

hirdetés

A megkéselt lány azóta otthagyta az egyetemet, és felmondott a helyi kórházban is. Éjszakai munkát vállalt, hogy még véletlenül se fusson össze egykori támadójával. Eve a támadás óta rendszeres pánikrohamokkal küzd és poszttraumás stressz szindrómában szenved.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés