Megdöbbentő felvételek a szombat délelőtt kigyulladt visegrádi szállodáról. A felvételen még durvább látvány az égő tető, a hatalmas füst, és a kanyargós hegyi utakon vízet szállító tűzoltók látványa.


Szívszorító látvány a magasból a lángokban álló visegrádi Hotel Silvanus. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán osztotta meg azt a felvételt, amely a magasból mutatja meg, hogyan égett a szálloda, és hogyan oltották a tüzet. Mint írják:

"Az egységek tizennégy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat Visegrádon, ahol egy hotel negyedik szintje és tetőszerkezete égett, a Feketehegy utcában. Az épületet összesen kétszázharminc ember hagyta el. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, rózsadombi, délegyházi, gyömrői, szigetmonostori, visegrádi, pilisborosjenői, komáromi, banai, alcsútdobozi, kocsi és leányfalvi önkéntes tűzoltók dolgoznak a helyszínen. Az oltási munkálatokat fővárosi, váci, gödöllői, bicskei, ácsi, üllői, nagykátai, szigetszentmiklósi és budaörsi vízszállítók is segítik. A beavatkozásban több mint száz tűzoltó vett részt".

VIDEÓ: A tűz a magasból


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!