A felvétel azt a pillanatot örökíti meg, amikor a család észrevette fiút egy hevenyészett tutajba kapaszkodva a tengeren.


A 22 éves Dylan Gartenmayer múlt csütörtökön szabadon merült Florida partjaitól 10 méterre, amikor az erős áramlatok elsodorták, és elszakadt barátaitól.

Az áramlat mintegy 45 méter mélyre lökte le, így majdnem két percig a víz alatt maradt - írta a LADBible.

Amikor a csoport többi tagja rájött, hogy eltűnt, az amerikai parti őrséget hívták segítségül, miközben Gartenmayer családja is kirohant egy másik hajóval, hogy csatlakozzon a mentőakcióhoz.

Csodálatos módon menekült meg, amikor végül körülbelül egy mérföldnyire megtalálták meg egy tutajfélébe kapaszkodva. Videóra vették, amikor a közben a mentőhajónra szállt családja végül rátalál az eltűnt fiúra.

Gartenmayer elmondta, hogy csaknem két percig tudta visszatartani a lélegzetét a víz alatt, nagyon kicsin múlt, hogy nem fulladt meg.

Egy bambuszdarabba kapaszkodott majd rálelt három bójára, és összekötötte őket, hogy létrehozzon egy hevenyészett tutajt

– Hallottam, hogy egy hajó zúg a hátam mögött – mondta.

Unokatestvére, Priscilla Gartenmayer vette videóra a pillanatot, amikor végre biztonságba került, és közzétette a TikTokon

"Tegnap kaptam a szörnyű telefonhívást, hogy Dyl búvárkodni ment, és két órája nem látták! Miután összehívtuk a családot, hajóra szálltunk, és életünk legfélelmetesebb útját tettük meg. Azóta állandóan ezt a videót nézegetem" - írta a közösségi oldalára.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!