Azahriah teljesen belenőtt a nagyszínpadba, grandson volt biztosan a nap meglepetése, Halsey-nél pedig a kötelező körökön túl pedig hiányzott az az extra.


4

A Sziget második napja fülledten, de lendületesebben indult a tegnapihoz képest, ebben segítségünkre van az is, hogy egy fokkal nagyobb előadó kezd a Nagyszínpadon is, ahol DAGNY igyekszik kellemes délutánt intézni. Ez pedig több, mint jól működik, hihetetlenül kedves crowdworkkel, tökéletes csajpopot látunk, illetve egy olyan előadót, akit bármikor megnéznék egy saját koncerten mondjuk az Akváriumban. Hozzátéve azt is, hogy tegnap senki nem szólt ilyen jól a hangosítást tekintve.

Őt követi a Nova Twins a sátorban, akik a nemzetközi fesztiválszezon Fila-táskája is lehetnének, annyi lineupban megfordulnak. A bulijuk irtó kásásan szól, Amy Love énekéből egyszerűen alig lehet kivenni bármit is. Ennek ellenére a Sziget oly kevés zenekarához tartoznak, ahol a torzított gitár előtérben van, na nem mintha a jelenlévők rendkívül hiányolnák ezt a helyszínen, bár tisztességgel buliznak a brit hölgypárosra.

Fejtegetni felesleges Azahriah titkát, a titok gyanúsan az, hogy nincs titok. Nem a végtelen elszórt tűz, nem az ellőtt konfettik, még csak nem is a született “őstehetség”, ez nagyon jó popzene, sok inspirációval, ami a trendeknek megfelel, egy tisztes színpadi produkcióval, és egy tagadhatatlanul jó karakterrel. De ekkor jött grandson.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!