A texasi Rudy Farias állítólagos eltűnésével kapcsolatban több ellentmondás is felmerült. Az ügy legújabb fordulata szerint a nő azt akarhatta, hogy a fia a „férjeként” viselkedjen, ezért tarthatta bezárva.


Egy közösségi aktivista azt állítja, „szexrabszolgaként” tarthatta fogva Rudy Fariast a saját anyja, hogy gyereke a „férjeként” éljen mellette. A nő évekig azt állította, hogy ismeretlenek elrabolták a fiát.

Ahogyan beszámoltunk róla, Rudy Fariasnak elméletileg több mint 8 éve, 2015 márciusában veszett nyoma 17 éves korában Houstonban, amikor elment kutyát sétáltatni. Az anyja azt mondta, akkor látta őt utoljára. Aztán nemrég, június 29-én váratlanul előkerült a most 25 éves férfi, miután a rendőrséget egy földön fekvő, sérült emberhez riasztották. Ő Rudy Farias volt, akit aztán kórházba szállítottak.

Quanell X közösségi aktivista július 5-én, szerdán sajtótájékoztatót tartott Farias esetéről, és új, meglehetősen bizarr fejleményekkel szolgált az ellentmondásos ügyről. Azt mondta, a férfi nem tűnt el 8 évvel ezelőtt, hanem csapdába esett a saját anyjánál, aki egyfajta szexuális játékra kényszerítette a fiát: a nő, Janie Santana azt akarta, hogy gyereke „játssza el” a férjét.

Quanell X részt vett azon a beszélgetésen, amely nemrég Farias, Santana és a houstoni nyomozók között zajlott. A közösségi aktivista szerint Farias akkor mondta el neki az igazságot anyja beteges cselekedeteiről, amikor négyszemközt maradtak, és azzal vádolta a nőt, hogy csaknem egy évtizedig bezárva tartotta, miközben hazudozott neki és többféleképpen bántalmazta.

Santana a sajtónak azt mondta, fiát nyolc évvel ezelőtt elrabolták és Mexikóba vitték, de végül sikerült megszöknie és hazajutott.

A houstoni rendőrség szerdán közölte, hogy vizsgálják az ügyet, de semmilyen vádat nem jelentettek be Santana ellen. Hozzátették, a médiában megjelent információkat, így például Quanell X állításait nem tudják megerősíteni.

Forrás: New York Post


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!