Egy negyvenéves brit anyuka arra panaszkodik, hogy „szexifóbia” áldozata lett. Azt mondja, hogy a többi szülő elhúzza a száját, amikor szexi ruhában megy a gyerekéért az iskolába.


Egy negyvenéves brit anyuka arra panaszkodik, hogy „szexifóbia” áldozata lett, és azt mondja, hogy a többi szülő elhúzza a száját, amikor szexi ruhában megy a gyerekéért az iskolába.

A londoni Sabine Roll-Cohen a Sunnak elmondta:

„Szeretek falatnyi rövidnadrágokat, miniszoknyákat és haspólókat hordani. Minden nőnek gondot kéne viselnie magára. Túl sokat már nem járok el otthonról, az iskola az egyetlen hely, ahová kiöltözöm, miért ne vehetnék fel szép ruhát?”

Szerinte stigmatizálják őt a ruházata miatt, de nem hajlandó ezen csak azért változtatni, hogy másoknak a kedvére tegyen.

Egyszer elment egy születésnapi buliba a hatéves fiával egy szűk farmerben és egy haspólóban, és a többi anya levegőnek nézte.

Sabine szerint valami többről van itt szó, mint az öltözködésről: úgy sejti, hogy a többi nő féltékeny lehet az alakjára. Mint mondja, más anyák „nagyobbak és kevésbé szexisek” a szülés után, és talán bosszantja őket, hogy ő még mindig jól néz ki.

Az számít neki, hogy a férje, Beto a világért nem cserélné el őt, ezért azt mondja, nem aggódik amiatt, hogy mások mit gondolnak róla.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!