Két brit rendőr olyan hevesen szexelt egy mosódban, amikor egy nemzetközi küldetésen voltak, hogy teljesen összetörték az egyik vécéfülkét - derült ki egy szerdán tartott rendőrségi fegyelemi meghallgatáson. A Sun című brit bulvárlap beszámolója szerint az eset a Brit Virgin-szigeteken történt, még 2017-ben.


A cikk szerint a két meg nem nevezett rendőr a 2017-es Maria hurrikán pusztítása után érkezett a csendes-óceáni szigetre, hogy segítsenek a katasztrófa utáni mentésben és helyreállításban. Az ötös erősségű Maria a valaha feljegyzett legrosszabb természeti katasztrófa volt a területen.

Az esetről a brit kontingens parancsnoka, Derbishire megye egykori parancsnoka, Graham McLaughlin számolt be. A rendőrkapitányság épületében tartott meghallgatáson a volt rendőrkapitány kijelentette, hogy a két érintett rendőr ellen vizsgálatot indítottak a rombolással járó szex miatt, de mindketten megúszták büntetés nélkül az esetet.

A meghallgatást egyébkén McLaughlin ellen tartották, mert fenyegető üzenetet küldött egyik kollégájának a virgin-szigeteki küldetés alatt. McLaughlin arra akarta rávenni a rendőrnőt, hogy egy őt támogató nyilatkozatot tegyen a számára, egy fegyelmi ügyben.

A rendőrkapitány - másnak adva ki magát - azzal próbálta megijeszteni a nőt, hogy akkori barátjának elmondja, hogy megcsalta, és részletekbe menően részletezi majd párjának, hogyan szexelt a csak "Z"-ként említett férfival. A nő azonban jelentette az esetet, ami után McLaughlin őrizetbe vették.

A férfi "boszorkányüldözésként" jellemezte az ellene indított eljárást, amit szerinte "személyes bosszúból" indítottak ellene. Mint elmondta, tud több olyan esetről, amikor súlyos fegyelemsértést elkövető rendőrök megúszták büntetés nélkül, és a vécézúzó szex egyike volt a példáknak, amiket felhozott.

A fegyelmi bizottság végül megállapította, hogy McLaughlin súlyosan megsértette a szabályokat, és közölték, ha nem vonult volna nyugdíjba, akkor most elbocsájtanák a rendőrségtől. Rendőrségi nyugdíjához azonban nem nyúltak hozzá.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!