A valaha volt legközelebbi felvételt sikerült elkészítenie Erik Stormnak egy lávafolyamról. A videós biztosan nem érezte magát szerencsésnek, amikor levideózta a lávát, hiszen a kamerája bánta az akciót.

Erik az akciókameráját pont a láva útjába helyezte, egy kis résbe dugta be, hogy minél látványosabb videót készíthessen. Épp egy sztorit mesélt a többieknek és nem az eszközére figyelt, amikor a láva elérte a kamerát. Természetesen rögtön lángra is kapott. Kikapták a résből, de teljesen összeégett, a burkolat ráolvadt, Erik már el is könyvelte veszteségnek.

Forrás: Petapixel

A hawaii-i utazásról hazaérve kalapáccsal bontotta meg az olvadt külső tokot a kamera körül, és ekkor vette észre, hogy a wifit jelző kis fény még pislákol. Az SD-kártyát is simán ki tudta venni a készülékből, aminek semmi baja nem lett. Az utolsó fájl pedig a nem mindennapi, lávás felvétel volt.

A GoPro a saját haláltusáját is megörökítette: azt is láthatjuk, ahogyan lángra kap, és ahogyan egyre elemészti a tűz. Egészen megdöbbentő a gép szemszögéből látni az eseményeket, az ember konkrétan úgy érezeheti, hogy ő maga kapott lángra, és alig várja, hogy valaki kiszabadítsa a lávával telt kis résből.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!