Van, ami még Fluor Tominak sem jön össze. Az énekes közösségi oldalán árulta el, nem tudja rávenni Éder Krisztiánt, ismertebb nevén SP-t arra, hogy újra színpadra lépjen.


Éder Krisztián, művésznevén SP a kétezres évek elején ismert szereplője volt a magyar popzenének. Miután befejezte az éneklést, új életet kezdett, méghozzá fotósként, New York-ban. Az egykori tinisztár tavaly annyit osztott meg követőivel az interneten, hogy megkérte barátnője kezét. SP-t sokan visszavárják a színpadra, így napjaink egyik legnépszerűbb előadója, Fluor Tomi is. Fluor most a közösségi oldalán beszélt arról, hogy hiába hívogatja és kérleli Krisztiánt, ő nem szeretne újra szerepelni.

„Ő elvan most New Yorkban, tolja a fotózást, de mindig, minden évben próbáljuk csábítani, hogy csak erre a bulira gyere már el, a Kép maradsz-ot nyomd el!

– mondta Fluor Tomi a Blikk hasábjain.

„Nem volt hajlandó még az álmomban sem színpadra lépni, úgyhogy ott elég szomorú voltam. De nekem ez bakancslista, tehát egyszer én még akarok csinálni egy olyan fesztivált, ahol SP, Lola, Anti Fitness Club, Márk és mindenki, aki ott volt ebben a korszakban, az részt vesz. Drukkoljatok, hogy SP is belemenjen, mert egyébként szerintem a többiek nagyjából benne is vannak” – tette hozzá Flour Tomi.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!