Amint arról mi is beszámoltunk, a 27 éves P. Szilviát azzal gyanúsítják, hogy egy vita hehében megölte, majd feldarabolta Ausztriában élő tunéziai barátját.


A férfi maradványait kamaszok találták meg zsákokba rejtve Jászalsószentgyörgyön, a rendőrség pedig arra következtetett, hogy a gyilkosság után a nő egy telekocsival, bőröndökben szállítatta haza a testrészeket, édesanyja segítségével savba áztatta azokat és ezután kerültek a zsákok az árok mélyére.

Most újabb részletek derültek ki az ügyről, mivel a Blikk felkereste az elhunyt A. K. Londonban élő unokatestvérét.

Wajih pedig a 30 éves áldozatról és a gyanúsítottról is újabb információkkal szolgált, illetve kiderült, hogy némiképp kezébe is vette a helyzetet és saját nyomozásba kezdett.

Rokonáról így mesélt:

"Nagyon békés természetű volt, sosem bántott senkit, sem testileg, sem lelkileg. Nem szerette az erőszakot. Hazudik, aki azt mondja róla, hogy veszekedős volt, vagy hogy valaha kezet emelt volna valakire"

- és Szilviáról is tudott.

"Tudtam, hogy van egy barátnője, fél évig voltak együtt, de én sosem találkoztam vele. Egy másik ott élő rokonunk viszont igen, és nem volt róla túl jó véleménnyel."

Ha érdekelnek a további részletek, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!