Májusban mutatják be az Amerika egyik legszörnyűbb sorozatgyilkosáról, Ted Bundyról szóló, Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmet. A férfi kivégzésének harmincadik évfordulóján debütáló filmet Joe Berlinger (Elveszett paradicsom 3: Purgatórium) rendezte, főszereplője pedig Zac Efron.

"Kívülről elbűvölő és jóképű, belül pedig egy szörnyeteg" - nyilatkozta Bundyról nemrég Kathy Kleiner Rubin, a férfi egyik életben hagyott áldozata.

Ez a kettősség jól érezhető a most érkezett, új előzetesben is, melyben Efron karaktere egyszerre lenyűgöző és sármos, ugyanakkor hidegvérű pszichopata is, aki legalább harminc fiatal lányt erőszakolt és ölt meg.

A Sundance-en debütált film Bundy szerelme, Elizabeth Kloepfer (Lily Collins) szemszögéből meséli el a sorozatgyilkos történetét. A nő sokáig nem tudta, milyen bűnök száradnak Bundy lelkén, a páros békében és harmóniában élt Kloepfer gyerekével egészen addig, míg a férfit le nem tartóztatták.

Efron és Collins mellett John Malkovich, Kaya Scodelario és Jim Parsons is szerepel majd a filmben.

Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány május 9-től látható a magyar mozikban.

Ted Bundy végiggyilkolta Amerikát, a rendőrség mégsem kapta el évekig

Ted Bundy a '70-es években szedte az áldozatait, fiatal lányokat keresett, és a kivégzésének 30. évfordulójára több film is készült az életéről.

Kiemelt kép: ANN RONAN PICTURE LIBRARY / PHOTO12


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!