Elindult a Fidesz főpolgármester-jelöltjének kampánya, most először beszélt konkrét ígéretekről a korábbi városvezető-helyettes.


Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány Ferenc fogságából – ígérte Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, aki szerdán, a fővárosi Bálna rendezvényközpontban tartott kampányindító rendezvényén hirdette meg hétpontos Budapest-tervét.

– fogalmazott a kormánypárti politikus, hozzátéve, már megmutatták, hogy milyen ez a város, ha jobboldali kezekben van és most ismét itt van a lehetőség, hogy újra a kezükbe vegyék Budapest sorsát.

Hétpontos tervét ismertetve Szentkirályi Alexandra arra tett ígéretet: kiszabadítják a fővárost „Gyurcsány fogságából”, véget vetnek a városházi korrupciónak, felszámolják a pazarló budapesti bürokráciát, megszüntetik a közlekedési káoszt, tisztaságot és rendet teremtenek a városban, otthonossá és élhetővé teszik Budapestet és újra naggyá teszik a nemzet fővárosát, és eltüntetik a graffitiket is.

Hozzátette: létrehozzák a Fővárosi Költségvetési Tanácsot, ami ellenőrizni fogja a város pénzügyi stabilitását, valamint ingyenes köztéri wifi-hálózatot valósítanak meg.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!