"Ma a Fidesznek szembejött a valóság. Szájer József egészen szürreális esete az illegális szexorgiával, a hátizsákban talált droggal és az ereszcsatornával maga a kendőzetlen valóság. Amit itt látunk, abban van törvénysértés, kőkemény morális probléma és komoly zsarolhatósági faktor, ami egy politikus esetében sok esetben egyenlő a nemzetbiztonsági kockázattal"

- írja Szél Bernadett kedd esti Facebook-bejegyzésében, amiben a Szájer-botrányra reagál.

Az országgyűlési képviselő szerint "Szájer a rendszer egyik alapembere, hazugsága a rendszer hazugsága", hiszen "tíz éve hallgatjuk, mi, 'libernyákok', ahogy a Fidesz keresztény-konzervatív értékrendről meg hagyományos családmodellről prédikál, tíz éve akarja megmondani, mi a helyes, mi a helytelen, milyen életet éljünk és kivel, tíz éve építi magát úgy, mint a keresztény Európa utolsó védőbástyája — erre jön Szájer József, és kiderül: ők maguk sem hisznek az egészben".

Szél "a Fidesz mélységes álszentségéről kiállított bizonyítványának" nevezte azt, hogy a párt "egyik emblematikus politikusának egészen más elképzelése van a 'jó életről', mint amit a párt hivatalosan képvisel".

hirdetés

A politikus végül felteszi a kérdést - amiről szerinte nem feledkezhetünk meg -: "ha egy politikus szexorgiákra jár és kettős életet él, könnyen zsarolhatóvá válik. Túl a morális kérdéseken és a 'ki itt a konzervatív?'- jellegű vitákon: mégis, ki foglalkozik ennek a helyzetnek a nemzetbiztonsági vonatkozásaival? Feltehetően senki a Fideszben.

Mi pedig várhatjuk, mikor esik ki újabb csontváz a szekrényből — mert ez itt nem rendszerhiba, ez maga a rendszer"

- olvasható a posztban, amelyhez Szél Bernadett egy olyan képet csatolt Szájer Józsefről, amelyen Varga Judit igazságügyi miniszterrel és Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszterrel látható.

Log into Facebook

null

Mint arról beszámoltunk, a vasárnap lemondott EP-képviselőről kedden derült ki, hogy múlt pénteken részt vett egy szexpartin Brüsszelben, amit végül a rendőrség oszlatott fel. A magyar politikus a belga sajtóbeszámolók szerint egy ereszcsatornán leereszkedve próbált elmenekülni a helyszínről, de a rendőrök őt is elfogták, sőt kábítószert is találtak nála, amiről Szájer azt állítja, hogy nem az övé.



hirdetés