A bababoltjában, az ODU-ban gyűjtött adományokat, kinőtt, nem használt, de jó állapotú gyerekdolgokat, melyeket az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a rászorulók kapják meg.


Gyerekkorától fogva adományoznak - árulta el Orbán Ráhel, Orbán Viktor lánya a Blikknek.

- mondta.

Most a bababoltjában, az ODU-ban gyűjtött adományokat, kinőtt, nem használt, de jó állapotú gyerekdolgokat, melyeket az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a rászorulók kapják meg.

Három gyermek édesanyja vagyok, így mindig próbáltam arra figyelni, amit lehet, többször használjuk fel, egy-egy kiscipőt, hátizsákot, kabátot örökíthessünk. Persze, egy idő után a harmadik is kinövi azokat! De nálunk is összegyűlt jó néhány holmi az évek során, amit mindenképpen szerettem volna továbbadni".

— mondta Orbán Ráhel, akinek boltja így gyűjtőpontként várja is a családok megunt gyerekjátékait, ruháit, hogy azok aztán a legjobb helyre kerüljenek. Nem csak idén karácsonyig, hanem egész januárban, mert mint Orbán Ráhel fogalmazott, „biztosan hoz majd olyasmit is a Jézuska, amire mégsem lesz szükség, ezeket azonban nehogy kidobja bárki, inkább hozza el hozzánk”.

Orbán Viktor lánya egyébként nem csak háromgyermekes édesanya, de egy hónapja friss nagynéni is – Zsigmond Viktor a miniszterelnök hatodik unokája, Sára lánya harmadik gyermeke.

– Különleges helyzet, mert eddig, amikor unokahúgom vagy éppen unokaöcsém született, mindig friss anyuka voltam én magam is, de most először nincs pici baba nálunk, így a teljes valójában tapasztalhatom meg a nagynénik életét. Zsigmond egy nagyon aranyos, életerős fiú.

A Blikk által közzétett videó ITT látható.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!