Életveszélyesen megsérült egy 12 éves gyerek a Fejér megyei Pusztaszabolcson, miután játék közben a fejére esett egy 100 kilós betontömb.

A Bors értesülése szerint a kisfiú hétfőn egy lakatlan ház romjainál játszott barátaival. Az építményben évekkel ezelőtt gázrobbanás történt, ezért életveszélyessé vált. A tulajdonos ugyan valamennyire elbontotta a romokat, de a maradványoknál gyakran játszanak a helyi gyerekek.

A 12 éves fiú éppen az egyik betonfaldarabról akart átugrani a másikra, amikor megcsúszott és a földre esett, a 100 kilós tömb pedig rázuhant a fejére.

A barátai azonnal segítségért indultak, ennek köszönhetően az gyorsan meg is érkezett. A Deltahírek úgy tudja, egy testnevelő tanár emelte le a hatalmas betondarabot a megsérült gyerekről.

Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, ahol a mentősök hosszú ideig küzdöttek a fiú életéért. Többször is újra kellett éleszteni, míg stabilizálhatták annyira az állapotát, hogy kórházba szállíthassák. A Bors információi szerint egész éjjel próbálták megmenteni a kisfiú életét az orvosok a műtőben.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>