„Nyolcévesen már dolgoztam, ami jobb volt, mint amikor egy feltört trafik ablakán dugott be az aktuális nevelőapám, hogy onnan hozzam ki a szajrét. Laci kiállt értem, megmentett, beleszerettem, sodródtunk az árral” - Novák Tünde részletesen mesélt életéről.


Ma már tisztes feleségként él Novák Tünde, az elhíresült miskolci Bonnie és Clyde páros egyik tagja. A korábbi bűnözőtársa, Fekete László a börtönben végzett magával. Az évekig bujkáló, menekülő rablókat a rendőrség végül elfogta. Hogy milyen élete van ma az egykori "Bonnie"-nak, arról a Blikknek mesélt.

A magyar kriminalisztika legismertebb szerelmes rablói az 1990-es években raboltak, és öt éven át sikeresen bujkáltak a rendőrök elől. Egyik alkalommal egy rendőrt meglőttek, aki végül felépült az életveszélyes sérüléséből.

A történetük 1995-ben kezdődött. László akkor ismerkedett meg Tündével, aki 17 éves volt. A szenvedélyes kapcsolatuk akkor változott meg, mikor a biztonsági őrként dolgozó férfi munkahelyén randiztak. Rátaláltak a trezor kulcsára, amit először csak kíváncsiságból nyitottak ki. Ám a 27 millió forintot végül elvitték.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!