Az egykori szépségkirálynő kapcsolata három és fél év után ért véget, és nem érzi késznek magát egy új szerelemre.


Szakított párjával és új helyre költözött Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő életében nem ez az egyetlen változás, október elején ugyanis visszatér a képernyőre.

A Blikk egyik olvasója szúrta ki, hogy Antónia a Facebookon hirdetett meg néhány bútort, a képekhez tartozó leírásban pedig az szerepelt: „költözés miatt eladó”. A lap ezután megkereste az egykori szépségkirálynőt, aki elárulta, hogy nemrég ért véget a három és fél évig tartó párkapcsolata, és néhány hónapja a lányával együtt másik lakásba költözött.

- mondta Antónia.

A ma már a bankszektorban tevékenykedő modell nyolc év után október 2-án visszatér a képernyőre is, ugyanis az RTL Nyerő Páros című műsorában lesz látható, volt élettársa oldalán. Bár a párjával azóta különváltak, egyáltalán nem bánkódik, boldog és teljes az élete.

„A szakítás hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz. Már a forgatásokat megelőzően egyszer elváltak az útjaink, de aztán kibékültünk. A műsor ismét összehozott bennünket, ám véget ért. Visszatértünk a normális kerékvágásba, és ugyanúgy jöttek a hétköznapok, a problémák, ahogyan előtte” - mondta Antónia a Blikknek.

Antónia azt is elárulta, hogy

Az ismerőseivel, barátaival gyakran eljár ebédelni, vacsorázni, randizni azonban nem volt a szakítás óta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!