A tévés még decemberben hagyta ott az RTL-t. A TV2-nél a reggeli műsorban térhet vissza, de lehet, hogy másik műsort is kap.


Visszatér a TV2-höz és a Mokka műsorvezetője lesz Szabó Zsófi, tudta meg a Blikk, amit egy bennfentes meg is erősített a lapnak. Amikor a csatornánál érdeklődtek Szabó Zsófiról, akkor egy meghívót kaptak a Házasság első látásra című műsor hétfői sajtóeseményére, ahol az ígéret szerint mindenre választ kapnak majd.

A műsorvezető néhány hete még arról írt egy Instagram-történetben, hogy nem akar mindenáron a tévében szerepelni.

„Ha őszinte akarok lenni, az én értékrendem szerint ez mindig is csak kiegészítés, egy plusz lesz az életemben, és arra törekszem, hogy mindig legyen „rendes” munkám. 16 éve vagyok munkavállaló és tíz éve vezetem a cégeimet. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm” – válaszolta egy rajongó kérdésére Szabó Zsófi, aki tavaly decemberben új kihívásokat keresve hagyta ott az RTL-t kilenc év után.

A rutinos tévés ezzel visszatér ahhoz a csatornához, ahol még 2009-ben felfedezték. Szabó Zsófi eleinte ugyanis a TV2 Jóban Rosszban című szappanoperájában alakította Betty Tanakist, majd ezután lett műsorvezető.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!