A műsorvezető január végén jelentette be, hogy két hétre eltűnik a közösségi oldalakról, hogy digitális detoxot tartson. Most ennek eredményét osztotta meg követőivel és elmesélte azt is, hogy függősége miatt mire volt képes.

Igazából az insta és facebook detoxomnak a legfőbb oka az volt, hogy még több minőségi időt töltsek a kisfiammal. Olyan szinten függő voltam, hogy sokszor a kevés alvásidőmből is elvettem, nehogy "lemaradjak" valamiről…Voltak páran, akik megkérdőjelezték, volt e értelme ennek a "csak" két hét szünetnek…de kijelenthetem, hogy egészen megváltoztak azóta a netezési szokásaim. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a napi átlag 4-5 óra képernyőhasználatom lecsökkent másfél órára

- kezdte Szabó Zsófi.

Ezt a posztot legalább egy hete tervezem, de olyannyira minimalizáltam az instán lógást, hogy csak most jött össze. Igyekszem a jövőben sokkal tudatosabban és úgy használni az oldalam, hogy az számomra kizárólag örömet okozzon és ezáltal remélem Nektek is. Örülök, ha velem tartotok. Jaaaa…és ha van kedvetek próbáljátok ki a detoxot, elképesztő szabadságot ad!

Szabó Zsófi: Felemelő érzés volt élő adásban lemosni a sminkem

Így vezette tovább a reggeli műsort.

Kiemelt kép: Facebook/Szabó Zsófi oldala


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!