A műsorvezető szerint volt férje volt élete szerelme. Szerinte: „Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ne ez legyen a forgatókönyv, de elkerülhetetlen volt... és nagyon erős voltam”.


Szabó Zsófi a válása után másfél évvel a Blikknek beszélt a kapcsolatunkról Zsolttal. Azt is elárulta, hogy bár próbálták, de nem sikerült megmenteni a házasságukat.

Elárulta, hogy bár élete szerelme volt a férfi, mégis el kell engednie Kis Zsoltot. Öt év után, két és fél éve jelentették be, hogy szétválnak, majd tavaly tavasszal hivatalosan is elváltak.

Ugyanakkor a mai napig is fontos ember maradt a számára volt férje:

– mondta el a Beköltözve Hajdú Péterhez legfrissebb adásának felvételén. (A műsor péntektől lesz elérhető a Frizbi TV YouTube-csatornáján).

Arról nem beszélnek, hogy van-e a másiknak valaki az életében:

"Nem beszélünk erről. Ez tabutéma, nem kérdezem tőle, de ő sem kérdezi, mert látja rólam a híreket. Mi nem ez alapján ítéljük meg a másikat. Az, ahogy neveljük Mendelt, anélkül, hogy kifelé mutatnánk, példaértékű. A mai napig reggelente közös videótelefonálással ébredünk, este pedig arra alszunk el. Napközben, ha Mendel nincs velünk, akkor is megy a 'mizu, apucika?', 'mizu, anyucika?'

– mondta. Ma már máshogy szereti Zsoltot, mint korábban, "de tényleg jobban" - tette hozzá.

A válás okairól Zsófi nem akar beszélni. Azt viszont elárulta, hogy nem csalta meg egyik párját sem. Szerinte a férfinak is fáj, hogy vége lett a házasságuknak.

"Biztos vagyok benne, hogy megbánta már, hogy szétmentünk, de nem tudta jóvá tenni, egy bizonyos mennyiség után nem lehet nálam jóvá tenni a hibákat. Nem akarom őt hibáztatni, sajnos, idáig jutottunk. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ne ez legyen a forgatókönyv, de elkerülhetetlen volt... és nagyon erős voltam".

Szerinte a férfi volt élete szerelme:

"Biztos vagyok benne. Nem volt még hozzá hasonló. Érte mindent megtettem... Mindent megtettem azért is, hogy ez a házasság egyben maradjon"

– árulta el Zsófi.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!