Szabálytalan sofőr által okozott balesetet rögzített egy autó fedélzeti kamerája, amit az RTL Híradó adásában is bemutattak.

A felvétel Budapesten, a Szentendrei úton készült, ahol

egy kisteherautó előbb tolatni kezdett a külső sávban, majd egy hirtelen mozdulattal bevágott egy másik autós elé. A vétlen sofőr elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, így azonban nekiment egy másik autónak.

A kisteherautó vezetője valószínűleg későn jött rá, hogy rossz sávban halad, ezért akarhatott átvágni a külsőből a kanyarodó sávba - szabálytalanul. A baleset után pedig továbbhajtott.

Az ütközés miatt többen könnyebben megsérültek. A felvételt készítő sofőr az RTL Híradónak azt írta, úgy emlékszik, rajta kívül senki nem állt meg segíteni, a vétkes sofőrnek pedig hiába dudált, az elmenekült a helyszínről.

hirdetés

Az elmúlt hetekben több cserbenhagyásos gázolás is történt. Tárkány határában egy motort toló férfit ütött el egy részeg autós, aki továbbhajtott a baleset okozása után, de később elfogták a rendőrök. Az áldozat életveszélyesen megsérült, ahol másnap meghalt. Iváncsán pedig egy idős biciklist gázolt el egy 23 éves sofőr, aki szintén nem állt meg segíteni. A kerékpáros férfi a helyszínen meghalt, a gázolót otthonában kapták el a rendőrök.

Az RTL Híradó riportja:



hirdetés