Hiába vált az Eufória című HBO-sorozat egyik legnagyobb sztárjává, Sydney Sweeney elárulta, hogy távolról sem olyan gazdag, hogy egy időre felhagyjon a színészettel.

Ha egy féléves szünetet akarnék tartani, ahhoz nincs elég bevételem, hogy ezt fedezni tudjam. Engem nem támogat senki, nincs olyan, akihez fordulhatnék, hogy kifizesse a számláimat vagy segítsen

- fogalmazott a 24 éves színésznő.

Hozzátette, hogy nyilvánvalóan nem számít szegénynek, de a színészettel nem keres annyit, mint azt az emberek gondolják.

Már nem fizetik meg úgy a színészeket, mint régen, ráadásul a streaming-szolgáltatók már nem osztanak jutalékot. Az elismert sztárokat még mindig megfizetik, de nekem öt százalékot kell adnom az ügyvédemnek, tízet az ügynökeimnek, nagyjából hármat az üzleti menedzseremnek. Minden hónapban ki kell fizetnem a sajtósomat, és ez többe kerül, mint a jelzálogom. Ha csak színészkednék, akkor nem tudnám megengedni magamnak a Los Angeles-i életemet. Azért fogadok el más felkéréseket, mert muszáj

- mondta Sweeney, aki az elmúlt időben többek között olyan márkák kampányában szerepel, mint az Armani vagy a Miu Miu.

A színésznő arról is beszélt, hogy a családja anyagi nehézségekkel szembesült, amikor a színészi karrierjének építése érdekében Los Angelesbe költöztek, amikor ő 13 éves volt. Egy szobában laktak négyen, a stressz pedig a szülei házasságára is hatással volt.

Azt gondoltam, ha elég pénzt keresek, akkor vissza tudom vásárolni a szüleim házát, és újra össze tudom őket hozni egymással. De amikor 18 lettem, összesen 800 dollárom volt. A szüleim nem jöttek újra össze, és én semmit nem tudtam tenni, hogy segítsek.

Sweeney idén két Emmy-jelölést is kiérdemelt, amit kitörő örömmel fogadott:

Kapcsolódó

Sydney Sweeney sírva hívta fel az édesanyját, amikor megtudta, hogy két Emmy-díjra is jelölték

Éppen a kocsiban ült, amikor elkezdtek érkezni a gratulációk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!