Akkor úgy döntött, hogy nem is akar tovább foglalkozni a tévézéssel. Végül az ATV-n tért vissza a képernyőre.


Sváby András volt a vendég Ágai Kis András Mutasd magad című műsorában. A tévés őszintén beszélt arról is, hogya élte meg, amikor kirúgták a TV2-től.

Sváby felidézte, hogy fiatal korában Kínában dolgozott a Magyar Rádió tudósítójaként. Mint mondta, ugyan nem tudott kínaiul, de tud úgy csinálni, mintha beszélne kínaiul.

„Ha elmennék egy kínai étterembe, akkor nagyon sok kínai kaját tudok rendelni. Csomó mindent tudok, de egy interjút nem tudok csinálni. De amikor kimentem, akkor még ennyit se tudtam.”

Bár élvezte a munkát az ázsiai országban, haza akart jönni, mert itthon akkoriban kezdett pezsegni a tévés élet. Ahogy fogalmazott: a kereskedelmi tévénél töltött idő volt élete legérdekesebb periódusa. Ezután arra is kitért, milyen nehezen dolgozta fel, amikor elküldték a TV2-től.

És tudom, hogy nem gondoltam komolyan, de azt gondoltam, most elkezdek az üzleti életben érvényesülni: csinálok olyan dolgokat, amikkel korábban nem foglalkoztam, internetes bizniszek, vendéglátás, stb. És több-kevesebb ez sikerült is, de azért mindig ott volt bennem a hiányérzet."

Azt is hozzátette, csak várta, hogy egyszer valaki majd úgy gondolja, őt szeretné látni a képernyőn. Sváby végül az ATV-nél tért vissza.

A teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!