Kétszer is megsérült az intézetben az a kisfiú, akit elvettek az édesanyjától, miután húga meghalt a MOM Sportközpont tetején történt tűzesetben - írja a Blikk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, június 24-én kora este két testvér, egy 11 éves fiú és egy 8 éves kislány a sportlétesítmény lezárt területére mentek, ahol egy fabódéban tüzet okoztak. A gyorsan terjedő tűz elől mindketten megpróbáltak kimenekülni, azonban a kislány az épületben rekedt és meghalt.

A tragédia után az idősebbik testvért és a harmadik gyereket, aki nem volt ott a tűznél, elvették édesanyjától és ideiglenesen egy gyermekotthonba került. A családot védő ügyvéd szerint a 11 éves fiú az utóbbi napokban kétszer is megsérült odabent.

Dr. Székely Gábor szerint

a fiúnak az első alkalommal a fejét és a lábát érték súlyos sérülések, napokkal ezelőtt pedig a kezén sebesült meg, emiatt Kecskemétre kellett szállítani orvosi kezelésre. A fiú állítólag azt mondta az édesanyjának, hogy nem emlékszik, mi történt vele. Az anya ezt hallva most attól tart, hogy a gyerekét begyógyszerezhették az intézetben.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>