Legindi Tímea elárulta, egy pszichológussal is átbeszélte, mit kell mondani egy ilyen korú kisfiúnak ebben a szívszaggató helyzetben.


Suhajda Szilárd tavalyi tragédiája óta most először beszélt hosszabban a nyilvánosság előtt a hegymászó özvegye, Legindi Tímea, aki Csisztu Zsuzsa műsorában azt mondta, a legmesszebbmenőkig megbízott férjében és hitt abban, hogy képes meghódítani a Mount Everestet.

Tímea beszélt azokról az órákról is, amikor először kapott információt arról, hogy férje meghalhatott a csúcstámadás során, de még keresik.

„Nem rohantam a fürdőszobába zokogva, hanem valahogy úrra lett rajtam a megfontoltság, és a magam számára is meglepő módon azt válaszoltam a hír hozójának, hogy várjuk meg, amíg ezt egy másik forrásból is megerősítik, csak akkor mondjuk el a médiának” – mondta az özvegy a Csisztu Channel videójában.

Tímea azt mondta, férje remek formában, teljes mértékben felkészülve indult a csúcstámadásra. Hozzátette,

Miután bebizonyosodott, hogy férje nem tér vissza a Mount Everestről, Tímea egy pszichológussal is beszélt, hogy átsegítse magát és 5 éves kisfiát, Somát a családfő elvesztésén. A szakember többek között abban is segített, hogy mit kell mondani egy ilyen korú kisfiúnak ebben a szívszaggató helyzetben.

„Csak négynapi nem alvás után tudtam rávenni magam, hogy leüljek beszélgetni Somával. Szívbe markoló pillanat volt, amikor meg kellett mondanom neki, hogy apa nem jön haza!” – mondta Tímea.

A teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

via Blikk

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!