A Római-part új ékköve, a kraft sörök és a Duna-parti hangulat tökéletes találkozása, ahol díjnyertes italok és különleges gasztronómiai élmények várnak.

A fővárosi sörrajongók számára végre itt a hely, ahol egyesül a Duna-part nyugalma és a kraft sörök különleges világa: augusztus 29-én megnyitotta kapuit a Horizont Római, Budapest legújabb sörkertje. A Horizont Brewing már jól ismert a sörkedvelők körében, hiszen az egyik legelismertebb kisüzemi sörfőzde Magyarországon és Közép-Európában. Most pedig a Római-parton egy új helyszínen ismerkedhetünk meg a díjnyertes söreikkel, miközben élvezzük a természet közelségét.

Kraft sörök a legjobbaktól

A Horizont Római egy valódi paradicsom a kraft sörök szerelmeseinek. A sörkert kínálatában minimum 15 különféle Horizont sört találunk, köztük 6 friss, csapról érkező finomságot, amelyeket egyenesen a fővárosi sörfőzdéből hoznak a vendégek elé. A csapon szerepelnek a legnépszerűbb tételek mellett a legfrissebb újdonságok, valamint egyszeri főzetek, amelyeket máshol talán soha nem kóstolhatnánk meg.

A Horizont Brewing sörei nemzetközi szinten is nagy elismerést kaptak: elsőként nyerték el a Grand Champion díjat Dublinban Közép-Európából, több aranyéremmel tértek haza Ázsiából, és nem egyszer választották meg őket Magyarország legjobb sörfőzdéjének. Ezeket a különleges söröket most a Duna partján is megkóstolhatjuk, egy olyan környezetben, ami tökéletesen illik a sörözés élményéhez.

Sörkoktélok és street food: új dimenzió a gasztronómiában

A Horizont Római nem csupán a kiváló sörök miatt érdemel figyelmet. Az itt kínált sörkoktélok egy teljesen új dimenzióba helyezik a kraft élményt, ahol a sör új, izgalmas ízkombinációk részeként mutatkozik be. A kreativitás itt nem ér véget, hiszen a sörkert street food kínálata is kifejezetten figyelemre méltó. A menüben olyan finomságok szerepelnek, mint a különböző Fish'n Chips variációk, ínycsiklandó burgerek, valamint a salmon-dog, amely garantáltan elnyeri a vendégek tetszését.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!