A Tények egykori műsorvezetője ma már híradót sem néz, nem akar bosszankodni a közéleten. Teljesen tudatosan vonult vissza, nem szeretne celeb lenni.


Mára teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, Híradót nem néz, és egyáltalán nem hiányzik neki a tévézés - erről beszélt Stáhl Judit az RTL-nek adott exkluzív interjújában.

Stáhl 2002-ig volt a Tények műsorvezetője a TV2-nél. Azóta több szakácskönyvet is írt, és most már a saját könykiadóját vezeti. Azt is elárulta, hogy a reklámszakemberként dolgozó férje Berlinben él, a lánya is itt jár gimnáziumba, így sokat ingázik a Budapest és a német főváros között.

Ahogy fogalmazott:

A könyvkiadásról azt mondta, hogy ő dönti el mit adnak ki, és nagyon büszke arra, hogy több általuk kiadott műből film, vagy sorozat is készült. Újabb szakácskönyvet azonban nem szeretne írni, mert szerinte ezek mára inkább ajándékkönyvek lettek, mint használati tárgyak.

Stáhl azt is elmondta, hogy tudatosan vonult vissza a nyilvánosságtól.

Nem akart influenszer sem lenni, naponta megosztani magáról tartalmakat. Mint mondta, inkább szereti megélni a dolgokat, és nem másoknak lefotózni azokat.

Az egykori híradós azt is elárulta, hogy nem vágyik tévés műsorokba. Már Híradót sem néz, így nem bosszankodik a közéleti dolgokon.

- mondta. Azt is hozzátette, hogy most jól érzi magát a bőrében, de „ez nem magától van”.

„Nagyon rövid az élet, hogy ne élvezd” - tett hozzá az egykori híradós.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!