Vasárnap írtunk róla, hogy George Clooney egy interjúban az új filmje kapcsán elmondta, a mostani állapotok is megágyazhattak annak a környezetnek, amit a filmben bemutatnak. Példaként említette a mindent elárasztó dühöt és gyűlöletet, és itt említette meg Jair Bolsonaro brazil és Orbán Viktor magyar miniszterelnököt.

A 444 vette észre, hogy nem kellett sokat várni a kormány válaszára. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Farkas Örs a közmédiának mondta el, hogy

"Soros György és Magyarország kormánya között a bevándorlás kapcsán évek óta vita áll fenn, ezért Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja. Elég elkeserítő, hogy vannak olyan szereplők, akár politikától mentes szereplők, akik Sorosnak az ilyen politikai szándékát végrehajtják."

A közmédia riportjában emellett arról is beszéltek, hogy a színész-rendezőnek van egy közös képe Soros György fiával, valamint bejátszották Orbán Viktor rádiónyilatkozatát, amelyben arról beszél, hogy Soros a világpolitika legkorruptabb embere.

hirdetés


hirdetés