A Trónok harcából ismert színésznő, Sophie Turner szombaton Instagramon élőzött férjével, Joe Jonasszal. A videóban pedig erősen beszólt - anélkül, hogy név szerint említette volna őket - Vanessa Hudgensnek és Evangeline Lillynek, miután mindketten azt nyilatkozták nemrég, hogy a koronavírus miatti elszigetelődés csak egy felfújt valami, és ennél többre értékelik a szabadságukat.


i'm living for sophie turner dragging evangeline lilly and vanessa hudgens after they said the coronavirus quarantine is overdramatic and they value their freedoms over their health. sophie did not come to play pic.twitter.com/yWJckWPDDX

- rey (@dicksgraysn) March 20, 2020

Maradj otthon! De legyél hülye. Még akkor sem, ha a "szabadságodat jobban értékeled az egészségednél" Leszarom a szabadságod. Megfertőzhetsz másokat, olyan körülötted lévő embereket, akik veszélyeztetettek. Maradjatok otthon srácok!

- mondja a videóban Turner, majd a végén a kezébe vesz egy bögre teát és így szól: és EZ a tea.

Utóbbival még inkább Evangeline Lilly megnyilvánulására utalt. A Lostból ismert színésznő ugyanis egy teáról készült fotó mellett fogalmazta meg gondolatait a koronavírusról, hogy szerinte ez az egész csak egy légúti influenza és nem engedhetjük, hogy az ország vezetői ellopják a szabdságunkat, ő el is küldte gyorsan a gyerekeit táborba.

Kiemelt kép: Instagram/Sophie Turner


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!