A Trónok harca hivatalosan is befejeződött a nyolcadik évaddal, nemrég Sophie Turner, a sorozat egyik oszlopos tagja úgy nyilatkozott, identitásválságba került, miután fiatalon csöppent a szériába, és ideje legnagyobb részét a forgatás vagy a promózás töltötte ki.

Azt is elárulta, szerinte a rajongók közül idegesek lesznek sokan a finálé miatt, erről egyébként itt írtunk spoileresen:

A sok csalódás után méltó befejezést kapott a Trónok harca

Vége, nincs többé Trónok harca, de legalább helyreállt a világ rendje, és egész meglepő lezárással varrták el a szálakat.

Turner szerint valamennyire megkönnyebbült, hogy vége lett a sorozatnak:

Egy kis identitásválságba kerültem, hogy őszinte legyek. Úgy nőttem fel az évek alatt, hogy ez a karakter betöltötte a napjaimat 0-24-ben. Ha nem forgattam, promóztam a sorozatot, ha nem promóztam, akkor meg ott voltam a tévében. Eggyé váltam Sansával, szóval most végre kiléphetek ebből, de nem igazán tudom, mit akarok csinálni vagy hogy ki is vagyok valójában. Sokat tanított nekem, főként a rugalmasságban, mert ahogy ő nem tudta Westeros miként működik, úgy én sem tudtam, milyen ez az ipar valójában

- fogalmazott a színésznő, Emilia Clarke véleménye is markáns volt a széria utolsó epizódjával kapcsolatban:

Emilia Clarke elmondta véleményét a Trónok harca utolsó részéről

A forgatókönyv olvasása közben is kiakadt.

Kiemelt kép: Carlos Tischler/NurPhoto via Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!