Solti Ádám és felesége, Solti Berni is a győzelemért versenyeznek a Drágám, add az életed! negyedik adáshetében. A páros a többi versenyzővel együtt viszonylag mély betekintést enged a házasságukba, bár a felvételeket valószínűleg még azelőtt rögzítették, hogy kitört volna a színész-énekes megcsalási botránya.

Kapcsolódó

Solti Ádámnak szeretője volt a felesége mellett, előbbi szült neki gyereket

Hazugságspirálba keveredett a színész-énekes ezidő alatt.

Bemutatkozó videójukban Solti Berni elmondta, hogy bár sok nehézséggel küzdöttek meg hároméves házasságuk alatt, végső soron hálás ezekért a megpróbáltatásokért, mert szerinte ezek hozták össze igazán a férjével.

Elcsépelten hangzik, de minket a nehézségek összekovácsoltak, és én hálát adok igazából ezekért, mert a kapcsolatunk egyre erősebb és erősebb lett

- magyarázta Solti Ádám felesége, aki két évvel ezelőtt rendszeresen gondolkodott azon is, hogy talán el kellene válniuk.

Két évvel ezelőtt nekem benne volt a pakliban szinte minden nap, hogy nem biztos, hogy nekünk együtt van jövőnk, de most már ez annyira stabil, hogy egy ilyen játékot is be tudtunk vállalni. Már nem lesz válás belőle, igaz, Ádikám?

- tette fel a kérdést a férjének, aki rögtön helyeselni kezdett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!