A színész továbbra is csak a házasságában született fiával foglalkozik. Korábban azt mondta, nem tud együttműködni nagyobb gyereke édesanyjával.


Kecskemétről Budapestre költözött Solti Ádám egykori szeretője és közös fiuk, de a színész továbbra sem látogatja a gyereket – tudta meg a Blikk.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a Barátok közt színészének fia szültetett szeretőjétől, miközben feleségével épp közös gyereküket tervezték. Párja ugyanakkor megbocsátott már a Ádámnak, és együtt nevelik közös fiukat.

„Ádám és Berni a botrány után Ausztriába költöztek, de egy ideje újra Budapesten élnek, és Ádám színészként, valamint fogtechnikusként is dolgozik. A szeretője és a kisfia eddig Kecskeméten lakott, ám nemrég ők is a fővárosba jöttek, a gyermek már itt kezdett óvodába járni” – mesélte a Blikknek a pár egy ismerőse. Hozzátette:

A hároméves gyerek az ismerősök szerint nagyon hasonlít édesapjára. „Kiköpött Ádám, le sem tudná őt tagadni. Az óvodában mindenki tudja, hogy kinek a fia, mert csak rá kell nézni. Nagyon szép, értelmes okos, aranyos kisfiú, nem értem, miért nem akar vele megismerkedni az apukája” – fogalmazott az informátor.

Solti korábban a bíróságon is elismerte, hogy született egy házasságon kívüli gyereke. Akkor azt mondta, azért nem tartja a kapcsolatot vele, mert egykori szeretőjével nem tud együttműködni. Ugyanakkor a színész apja rendszeresen látogatja nagyobbik unokáját is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!