Fagyos éjszakák után viszont fokozatosan enyhülő nappalok jönnek.


Vasárnap az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, csak kisebb körzetekben lehet több felhő az égen. Említésre méltó csapadék nem várható. Mérséklődik, legyengül a légmozgás. Hajnalban általában -8 és -2 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, de a havas északi tájakon -10 fok alá hűlhet a levegő. Kora délután -3 és +3 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők - írja az Időkép.

Hétfőn túlnyomóan napos időre van kilátás, számottevő csapadék sehol sem várható. A Dunántúl északi felén megélénkül, néhol megerősödik a délkeleti szél. Ismét fagyos lesz a reggel, a kevésbé felhős, havas tájakon -10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet. Napközben -3 és +4 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Kedden és szerdán naposabb és felhősebb tájakkal is találkozhatunk, de említésre méltó csapadék nem várható. A déli-délkeleti szél többfelé élénk, néhol erős lehet. Sokfelé fagyosak lesznek az éjszakák. Délutánonként általában 0 és 6 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet, de szerdán délnyugaton akár 10 fok is lehet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!