Hát, ahhoz képest...

Hogy a hírnév felé vezető út göröngyös, és mindenért meg kell fizetni, azt a legnagyobb sztárok tudják a legjobban. Ha megkérdeznék, hogy a zenei és színészvilágban jelenleg ki a legnagyobb női sztár, akkor sokan kapásból Lady Gaga nevét mondanák. Pedig ő aztán tényleg hatalmas ellenszélben vágott neki a showbiznisznek.

Lauren Bohn, Gaga egykori egyetemének, a New York-i egyetemnek a hallgatója számolt be róla, hogy amikor Gaga oda járt, még Stefani Germanotta néven,

az akkor mindössze egyéves Facebookon külön, zárt csoportot hoztak létre a kezdő énekesnő ellenségei és irigyei, ezzel a címmel: "Stefani Germanotta, soha nem leszel híres". A kis klubokban fellépő, fiatal lányt a csoportban ott cikizték, ahol tudták, "feltűnési viszketegségben szenvedő ribancnak" nevezték, sőt, olyan is megesett, hogy a klub falára, ahol aznap fellépett, őt gyalázó szórólapokat ragasztgattak.

Lady Gaga - azaz Stefani - korábbi interjúiban olykor megemlítette, hogy már általános iskolában is sokat csúfolták. Volt, hogy barnítókrémet kent magára, mert nem szerette a sápadt bőrét, a társai meg kigúnyolták, hogy mitől olyan narancssárga.

Nem véletlen, hogy most, amikor megkapta az Oscart, szinte minden közösségi médiumban, minden posztjában kiemelte, hogy olyasmit ért el, amiről senki sem hitte, hogy el fogja, és arra biztatott mindenkit, hogy merjenek hinni az álmaikban. Lady Gaga egyébként az első nő a történelemben, aki egyazon évben nyerte el az Oscart, a Golden Globe-ot, a BAFTA-díjat és a Grammyt.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!