A középiskola elvégzése után tíz évvel került vissza a fiú szülővárosába, ahol előbb barátság, majd szerelem lett a volt diák és a még mindig pedagógusként dolgozó nő között.


Vannak olyan szerelmi történetek, amelyekről azt hinnénk, hogy csak a könyvekben léteznek. Egy brit pár, Scott Davies és Helen Booth története pontosan ilyen, és az utóbbi időszak egyik legkülönlegesebb romantikus meséje - írja a Bristol Post.

A tinédzser Scott Davies a Barclay Academy diákjaként mindennap a szigorú, de rendkívül kedves testnevelő tanárnőjére gondolt. Bár a tanár-diák viszony szigorú keretek között zajlott, a vonzalom és a tisztelet mindkét oldalon megvolt. Majd a középiskola elvégzése után Davies és Booth elváltak, mindketten új utakon folytatták tovább életüket.

Tíz év telt el, és 2022 nyarán a sors ismét összefonta az életüket. Davies, aki Birminghamből visszaköltözött szülővárosába, újra találkozott Booth-val, aki továbbra is a régi iskolájában dolgozott, csak éppen most már az általános iskolai oktatás területén. A barátság lassan szerelemmé alakult, és hamarosan a pár együtt kezdett élni.

A történet idén nyáron egy újabb varázslatos fordulatot vett: Davies Ibizán, a tengerparton kérte meg Booth kezét. Az eljegyzés egyszerre volt romantikus és különleges, és Booth boldogan mondott igent. A páros most már közös otthonában él Sheffordban, és alig várják, hogy jövőre összeházasodjanak.

A kapcsolatuk kezdeti szakaszában Davies barátai eleinte meglepődtek, amikor megtudták, hogy

Sőt, néhányan még mindig „tanárnőként” köszöntötték Booth-ot. A szülők is meglepődtek, amikor Davies végül elárulta, hogy a párja az egykori tanára, de a család végül elfogadta őt.

A pár az esküvőt és a családalapítást is tervezi. Booth jelenleg egy középiskola speciális nevelési igényű gyerekeknek segítő koordinátoraként dolgozik, Davies pedig szintén tanár.

„Nagyon szerencsésnek érzem magam – mondta Booth. "Olyan különleges az egész, és tényleg nagyon boldoggá tesszük egymást”. Davies pedig így fogalmazott: „Soha nem gondoltam volna, hogy a volt tanárom lesz a feleségem, de mostanra minden tökéletes”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!