Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden nő a világ legkedvesebb, legszebb, és legmegbízhatóbb férfijáról álmodik, a hercegről a fehér lovon, a nagy Ő-ről. Azonban az, hogy még valaki jóképű és kedves, még nem minden, a hűség is elengedhetetlen a hosszú és boldog párkapcsolathoz.

Az alábbi három csillagjegyből egészen biztosan hűséges és odaadó férj lesz egy életen át. Soha nem fog megcsalni, ezért nyugodtan megbízhatsz benne!

1. Rák

Nagyon fontos számára a család és az otthon melege, ha rátalált az ideális partnerre, akkor soha nem fogja elhagyni. Romantikus alkat, ha hozzámész feleségül, soha nem kell azért panaszkodnod, mert elhanyagol. Nagyon érzékeny és sérülékeny, ezért figyelned kell arra, hogy ő is megkapja a szükséges szeretetet, odafigyelést. Ha elhanyagolva érzi magát, könnyen máshol kereshet vigasztalást. Viszont egy biztonságos, szerető családot soha nem fog otthagyni.

2. Halak

A Halak férfi korlátlan szeretetet és támogatást biztosít a felesége számára. Tele van érzésekkel, és ezeket ki is mutatja, hiszen élete nője a legfontosabb számára a világon. Bár sokszor kerül kísértésbe, de soha nem csalná meg azt, akinek egyszer hűséget esküdött. Teljes mértékben meg lehet benne bízni, nagyon odaadó és bármilyen körülmények között lehet rá számítani.

3. Bika

A Bika csillagjegyű férfi a leghűségesebb férj, testestől-lelkestől a családnak szenteli magát. Hűséges, de néha kerül olyan helyzetekbe, amelyeket nehezen tud elkerülni. Imádják a nők, azért állandó rajongótábor veszi körül. Nem a legromantikusabb ember a világon, nem tudja kellőképp kifejezni az érzéseit, de a hálószobában nála jobb partner nem létezik. Egy életen át hűséges ahhoz a nőhöz, aki mellett elkötelezte magát, akkor is, ha néha úgy tűnik, hogy szeret flörtölni másokkal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!