Ki tudja, mit meg nem gyújt majd vele... A rapper egyébként közvetíteni is fog az eseményekről.


Az AFP hírügynökség tudósítása szerint Snoop Dogg, a legendás amerikai rapper, nemcsak közvetíteni fog a párizsi olimpiáról, hanem még az olimpiai lángot is viheti egy darabon pénteken Párizsban.

A legendás zenész Saint-Denis városrészben fogja lobogtatni a lángot, ahol az olimpiai stadion és számos más helyszín is található. Snoop Dogg nem lesz egyedül: Laetitia Casta francia színésznő, MC Solaar francia rapper és Szerhij Bubka, az 1988-as szöuli olimpián aranyat nyert ukrán rúdugró is csatlakoznak hozzá. A hírt maga Párizs polgármestere, Mathieu Hanotin jelentette be.

Már januárban kiszivárgott, hogy Snoop Dogg az NBC tévécsatorna megbízásából részt vesz az olimpiai közvetítésben. Az NBC közleménye szerint Párizsban a rapper „felfedezi a város ikonikus nevezetességeit, részt vesz olimpiai versenyeken és eseményeken, és ellátogat a sportolókhoz, barátaikhoz és családjaikhoz”. Snoop Dogg már a 2021-es tokiói olimpián is bemutatta szakkommentátori tehetségét a Peacock streamingszolgáltatón Kevin Harttal együtt, ahol többek között a díjlovaglás varázsolta el őket – sejteni lehet mekkora komolysággal.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!