Jogosan merülhet fel sokakban, hogy kiről is van most szó? Slowthai, polgári nevén Tyron Kaymone Frampton egy 26 éves angol rapper, aki pár éve tett szert komolyabb népszerűségre, miután a Brexitről kezdett rappelni, illetve kőkemény dalszövegeket hozott össze a politika kapcsán. Két stúdióalbuma megjelent már, mostanában A$AP Rockyval dolgozott, egy dalát pedig Grammyre is jelölték.


A nevét akkor ismerte meg jobban a világsajtó, miután egy koncertjén eleget tett egy női rajongója kérésnek, aki azt szerette volna, hogy a rapper köpjön bele a szájába.

Slowthai ezt megtette, ahogy később több alkalommal is, mikor fanjai ezt kérték tőle fellépésein.

A LADBible volt olyan szemfüles, hogy szemlézett egy interjút Slowthai kapcsán, aki egy YouTube-műsorban, a Chicken Shop Date-ben tűnt fel nem is olyan régen. Itt a műsor házigazdája megkérdezte tőle, hogy amint visszatér a lehetőség, hogy újra koncertezhessenek az előadók, megtartja-e ezt a régi szokását, tudva, hogy a koronavírus-járványban olaj volna a tűzre egy ilyen tett.

Nem-nem, nincs több köpködés mások szájába!

Úgyhogy, aki Slowthai-koncertre tervezett menni a korlátozások feloldása után, nyugtázhatja, hogy már ennyivel covidbiztosabb helyre megy.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!